STORAUKSJON I KRISTIANSAND LØRDAG 17. NOVEMBER 2018

Vi har igjen gleden av å ønske velkommen til storauksjon i Kristiansand. Vi tror at denne auksjonen er en av de beste vi har holdt i Kristiansand. Vi har 331 objekter, med et samlet utrop på kr 184 750. Av disse er det hele 44 norske aksjebrev, som ikke har vært frambudt på auksjoner tidligere! Disse er merket med Nytt i kommentarfeltet. Det er hele 37 unike aksjebrev.

Denne gang har vi spesielt mange sjeldne bankaksjebrev. Ellers er det flere interessante aksjebrev innenfor de fleste bransjer. For lokalsamlere er det spesielt mange bedre objekter fra Larvik, Bergen, Stavanger, Drammen og som alltid fra hovedstaden og Agder fylkene. Vi har også denne gang flere meget dekorative fakturaer. Nytt denne gang er at vi har samlet mange nyere aksjebrev i A4 format i en egen avdeling mot slutten av auksjonen.

Fra vår database kan vi se at svært mange av objektene er omsatt på tidligere auksjoner, da aksjebrevene er utstyrt med et nummer. Medlemmer har tilgang til denne databasen under linken «for medlemmer» – Passordet finner du i medlemsbladet Scriponytt.

Utropsprisen er satt slik at det skal være rom for ”aktiv budgiving”, slik at man skal kunne gjøre gode kjøp! Alle objekter er gjennomgått kvalitetsvurdering av auksjonskomitéen.

Etter auksjonen blir det sosialt samvær med muligheter for byttevirksomhet. Sørlandets Aktiebrevforening spanderer mat med drikke for de som ønsker å være med til en nærliggende restaurant. Vi håper på god deltakelse også fra medlemmer utenfor Agder fylkene!

Auksjonskatalog blir sendt ut til alle våre medlemmer 22. oktober. Dersom det er noen ikke medlemmer som «vurderer medlemskap» i NSFS – Send navn og adresse til: leifo.bjornes@gmail.com og vi sender deg auksjonskatalogen gratis!

PROGRAM:
Lørdag 17. November 2018 – Samsen Kulturhus – Vesterveien 2, 4613 Kristiansand

  • Klokken 11.00 – Visning av objektene.
  • Klokken 12.00Auksjonen starter.  (Auksjonen tar ca. 2 timer å gjennomføre).
  • Ca. Klokken 14.30 –  Sosialt samvær med servering av mat/drikke og anledning til byttevirksomhet. (Vil finne sted på en nærliggende restaurant).

KLIKK HER FOR Å SE BILDER AV AUKSJONSOBJEKTENE OG FOR Å HENTE AUKSJONSLISTEN. 

 

Skriftlige bud – Frist: Torsdag 15. November 2018 kl. 24:00.

Skriftlige bud kan legges inn på følgende to måter:
1. Send skriftlige bud via brevpost til: Leif Bjornes, Malmveien 5E, 4629 Kristiansand.
2. Send skriftlige bud til e-post: leifo.bjornes@gmail.com

Alle som leverer bud via e-post vil få en bekreftelse på at bud er mottatt.

Spørsmål ang. auksjonen rettes til:

Leif Bjornes, 99 55 03 24 – e-post: leifo.bjornes@gmail.com
Per Otto Dahl 91 88 93 10 – e-post: podahl45@gmail.com